Brætspil, Hygge & Kvalitetstid

På Cafe Brætspil handler det om Hygge og Kvalitetstid. Caféen danner de perfekte rammer for en fantastisk dag, fyldt med masser af gode stunder, i selskab med dem du holder af. Caféen er fyldt med gamle hyggelige genbrugsmøbler, som gør det nemt at læne sige godt tilbage i den bløde lænestol, og glemme hverdagens stress.

Café Brætspil har over 500 forskellige brætspil, som giver mulighed for underholdning og grin for alle. Så uanset om du er til store strategispil, eller et hyggeligt spil matador, så har Cafe Brætspil spillet for jer.

Plads til Alle – Også på den anden side af baren.

På cafe Brætspil ser vi det som vores fornemmeste opgave at inkludere alle i hyggen. Vores personale, faciliteter og koncept giver mulighed for både store, såvel som små kan være med rundt om bordet.

Caféen har både Puslefaciliteter, Legerum, Handicapvenligt Toilet, og ramper, for at kunne imødekomme vores vision, om at inkludere alle.

På Cafe Brætspil har vi også valgt at inkludere vores personale i vores filosofi om “plads til alle” derfor vil du kunne opleve at vores personale har nogle ekstra kvaliteter og egenskaber, som er med til at gøre Café Brætspil endnu mere unik.

På Cafe Brætspil er vi ikke bange for at ansætte unikke personligheder. Vi tror på at alle, under de rette forhold og rammer, kan klare mere end hvad samfundet normalt antager. Derfor kan du på Cafe Brætspil opleve en mangfoldig personalegruppe, hvor der netop er plads til alle.

Ledestjernen – Et Unikt Samarbejde


Cafe Brætspil har indledt et fantastisk samarbejde med Ledestjernen, hvor Café Brætspil skal være med til at skabe endnu flere muligheder for unge med AUTISMESPEKTRUMFORSTYRELSER.

Ledestjernen er en STU, Bosted, og Boligtilbud, som specialisere sig inden for unge i autismespektrummet.

Cafe Brætspil vil løbende havde unge fra Ledestjernen i praktik med henblik på jobprøvning, kompetenceudvikling, og udredning. Her har caféen det yderligere formål på længere sigt, at kunne fungere som mulig arbejdsplads for dem som viser interesse og kompetencer indenfor Cafe Brætspils koncept.